Tilbage til forside

 

      Børn: (Tryk på navnet)

      Kim Richard Kristiansen

      Nina Pankratova

 

      Min private hjemmeside:

      Gadensgaard.com

 

 

Johan Andreas Johansen Knickrehm

 

Johan Andreas f. Johansen er født den 1. januar 1954 på Grangården i Tørkeriet på Læsø. Han er døbt i Vesterø Sdr. Kirke, nu Vesterø Kirke den 21. marts 1954 og gik senere i skole på Læsø i Vesterø Sdr. Skole. I 1963 flyttede han til Nygaard i Tuen og gik i Tuen, Tversted og Bindslev skole. Herefter uddannelse som herreekviperingsekspedient ved EBM i Hirtshals og Hjørring. 1975 indkaldt som soldat til flyvevåbnet og sergent i 1976 og linieofficer i 1978. Er i dag major i Flyvevåbnet ved Combat Support Wing i Karup som Chef for Forsyningssektionen, samt kvalitetschef efter uddannelse som miljøingeniør fra DTU. Er ejer af og driver Jerslev Kro, der er kgl. priviligeret.

Efternavnet Knickrehm blev meddelt af Stiftsamtet den 14. oktober 2008 som arvtager efter tipoldefar Johann Hinrich Knickrehm.

Johan A. J. Knickrehm

Har været gift med Bente Kristiansen født 25 maj 1952 i Hadsund, der døde i 2003 efter længere tids kræftsygdom. Hun var uddannet kosmetolog og forsorgspædagog.

Har en fælles søn Kim Richard Kristiansen født i 1979.

Johan bruger en stor del af sin fritid på humanitære aktiviter især som frimurer og  i Johanitterordenens regi, ud over jagt og fiskeri.

Johan som ridder med storkors i Johanniterordenen

Øvrige dekorationer:

Medalje for 25 års tjeneste i forsvaret (Flyvevåbnet)

NATO ISAF medalje Afghanistan

Sølvmedalje fra Japanske Røde Kors

Den Hellige Gravs Orden af Jerusalem i Guld

 

 

Knickrehm© 2008

www.knickrehm.dk