Tilbage til forside

 

 

 

 

 

Elvine Jensine Christiane Nielsen

Elvine Jensine Christiane f. Johansen blev kaldt "Vinna" opvoksede hos bedsteforældrene fra hun var 2 år. Hun er født den 2. august 1920 i Stabæk Uggerby.

Hun er hjemmedøbt den 5 august 1920, og fremstillet i Uggerby Kirke den 25 September 1920.

Hun døede den 30. april 1976 og begravet på Mosbjerg Kirkegård

Hun tjente som tjenestepige på forkellige gårde i området, bl.a Ulstedbo i Sindal indtil hun blev gift. Til sidst arbejde hun ved Limtræ i Hirtshals.

Hun blev gift med Harald Nielsen. Han er født den 7. november og død den 28. december 1988 og begravet på Mosbjerg Kirkegård

De har boet bl. a. i Skagen, Det røde hus i Blæsbjerg, Tolne, en gård i Skiveren, Dall ved Aalborg, En ejendom i nærheden af Tårs, hvor de gik fallit. Til sidst boede de Ågård ved Bindslev indtil det brændte, hvor de købte en gård med 2 tdl. hvor Vinna passede en hest og et par køer.

De fik en fælles søn Edvard Nielsen, der blev født den 3. juni 1938 og døede den 5. februar 1978, kun 40 år gammel, og begravet på Mosbjerg Kirkegård. Han aftjente sin værnepligt ved CF. Han arbejde som karl bl.a. ved Tuengård, hos Madsen i Uggerby og sidst ved Limtræ i Hirtshals. Han boede hjemme indtil sin død. Han efterlader sig ikke nogen børn.

 

Knickrehm© 2008

www.knickrehm.dk